「LaterSteem」Kleine schattige zuurdesem bakkerij- Korst

Normal schrijf ik nooit in het nederlands op steem, maar sommige woorden ken ik enkel in het nederlands ^^

Zoals zuurdesem, wat is zuurdesem in het engels weer?

Ik eet niet zo vaak brood maar ik vind zuurdesembrood lekkerder. Hey verschil tussen het gistbrood en desembrood is dat bakkers bij het maken van desembrood geen gist toevoegen. Melkzuurbacteriën en natuurlijke gisten doen vanzelf hun werk bij het desembrood, daarom heet dit zuurdesembrood.

Niet belangrijk, niet belangrijk, maar ik eet dit graag and heb ik iets bijgeleerd, ik weet er echt weinig van.

I love collecting ecobags!

They also sell some cookies and cakes, not bad at all.

Haha do you also love brood?

This is an scheduled post.

Joy is travelling in West Africa, if you see this post, it means Joy hasn’t found proper internet to share her updates.

Stay tuned, she’ll updates her West Africa trip.